phone Ring til os​

Dygtig og billig blikkenslager i Rudkøbing på Langeland til professionelt blikarbejde

Når du benytter Alf Jensen A/S i Rudkøbing på Langeland som blikkenslager til dit blikarbejde, er du sikker på at få udført dit arbejde i den bedste kvalitet og til den bedste pris. Vi har udført blikarbejde siden 2007.

Vi arbejder primært lokalt i Rudkøbing og resten af Langeland og Tåsinge, men vi udfører også meget arbejde i Svendborg og Ringe på Sydfyn samt i Faaborg Midtfyn.

Hvad udfører vi typisk som blikkenslager inden for blikarbejde?

Hos Alf Jensen A/S i Rudkøbing på Langeland kan det spænde bredt når vi udfører blikarbejde. Vores blikkenslager laver alt generelt set alt inden for blikkenslagerarbejde i både zink og kobber. Nedenfor har vi beskrevet nogle af de hyppigste opgaver, som vores blikkenslager udfører:

  • Diverse former for zinkinddækninger ved skorstene mm.
  • Blikarbejde til erhverv, institutioner og privat
  • Montering og udskiftning af zinktagrender
  • Zinkbeklædning af kviste og tag mm.
  • Generelt blikarbejde
  • Kobberarbejde
  • Messingarbejde
  • Zinkarbejde​​

Vi laver også special opgaver for kirker

Af mere specielle arbejdsopgaver inden for blikkenslagerfaget kan nævnes, at vi også laver bl.a. messingfade og messingkander til døbefonde til kirker på Fyn og Langeland.

Blikkenslager på Langeland med sans for æstetik kombineret med funktionalitet

Vi har altid stor fokus på det æstetiske look da vi ved, at mange vælger at få lavet blikarbejde netop pga. det specielle of flotte udseende. Samtidig ved vi også, at funktionaliteten og holdbarheden naturligvis også skal være i top.

Vi værdsætter tilfredse kunder højt hvilket også betyder, at vores blikkenslager altid, forud for en opgave, laver en grundig forventningsafstemning med hver enkelt kunde. Dette sker inden blikarbejdet påbegyndes, således at det færdige arbejde altid lever op til vores kunders forventninger.

Vores blikkenslager arbejder både med nybygning, tilbygning og ombygning samt diverse former for reparationer og vedligeholdelsesopgaver.​

Kontakt din blikkenslager på Langeland

Hvis du har spørgsmål eller ønsker at vide mere om vores blikarbejde, kan du kontakte en blikkenslager på tlf. 62 51 48 12. Du kan også kontakte os på vores mail her.

Vores blikkenslager har bl.a. udført arbejde i Rudkøbing, Langeland, Tåsinge, Svendborg, Ringe, Sydfyn og Fåborg Midtfyn

For et uforpligtende tilbud, indtast dit navn og nummer så ringer vi dig op

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg Alf Jensen A/S på Facebook

Følg os og få større indblik i vores hverdag