phone Ring til os​

Jordarbejde, bortkørsel af jord, terrænregulering mm. på Langeland, Sydfyn og Fåborg Midtfyn

Hos entreprenør Alf Jensen A/S i Rudkøbing på Langeland tilbyder vi diverse opgaver indenfor jordarbejde. Vi har siden 1976 været blandt de førende firmaer på Langeland til projekter inden for jordflytning, bortkørsel af jord, terrænregulering og meget andet jordarbejde. Vi arbejder desuden på Fyn ofte i Svendborg, Ringe og resten af Faaborg Midtfyn, Sydfyn, Langeland og Tåsinge.

Vi kan tilbyde projekter med jordarbejde, hvor du som kunde får udført projektet både hurtigt og effektivt, og med de bedste maskiner på markedet. På den måde sikrer du dig også, at du får dit jordarbejde lavet til den bedste pris.

Hvad tilbyder Alf Jensen A/S på Langeland indenfor jordarbejde?

Vi udfører alle former for jordarbejde, terrænregulering, entreprenøropgaver mm., herunder kan nævnes bl.a.:

Professionel bortkørsel af jord og bortskaffelse af jord

Hvis du er i gang med udgravning til et byggeri eller andre former for projekter, hvor du har brug for et firma til bortskaffelse af jord, kan du trygt ringe til Alf Jensen A/S på Langeland. Vi tilbyder bortskaffelse af jord og vi dækker hele Sydfyn og Faaborg Midtfyn. Du kan kontakte os her, for mere information om bortkørsel af jord, eller hvis du ønsker at få en pris på bortskaffelse af jord fra dit byggeprojekt.

Effektiv og professionel terrænregulering til gode priser

Vi har hos Alf Jensen A/S på Langeland igennem de sidste mange år udført terrænregulering ved både større og mindre byggerier. Dette sikrer dig, at du får lavet en professionel terrænregulering, hvor der bliver taget højde for diverse faktorer.

Når man foretager terrænregulering, er det vigtigt at overholde de gældende regler der findes på området herfor. Vi holder os naturligvis ajour med disse regler, så du får udført dit arbejde korrekt og lovligt.

Derfor laver man terrænregulering: Typisk laver man terrænregulering enten hvis byggegrunden skråner for meget i en bestemt retning, eller hvis det ikke er muligt at lave en ordentlig fundering fordi grunden ligger på en skråning, eller hvis grunden ligger væsentligt lavere end de omkringliggende grunde.

Kontakt os om jordarbejde, terrænregulering, bortkørsel af jord og meget mere

Hvis du har spørgsmål til nogle af de ovenstående opgaver inden for jordarbejde, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte Alf Jensen A/S på Langeland på mail her eller på tlf. 62 51 48 12. Vi står klar til at hjælpe dig med dit projekt.

Vi udfører jordarbejde i bl.a. Svendborg, Ringe og Rudkøbing samt resten af Langeland, Tåsinge, Faaborg Midtfyn og Sydfyn

For et uforpligtende tilbud, indtast dit navn og nummer så ringer vi dig op

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg Alf Jensen A/S på Facebook

Følg os og få større indblik i vores hverdag