phone Ring til os​

Brolægning og belægning fra brolægger og fliselægger på Langeland ved Svendborg

Hvis du skal have udført en både professionel, effektiv og billig brolægning eller belægning, er Alf Jensen A/S i Rudkøbing på Langeland firmaet du skal benytte dig af.

Vi har siden 1976 fungeret som fliselægger og brolægger på Langeland, Tåsinge, Sydfyn og Fåborg Midtfyn, og vi har bl.a. udført mange opgaver i byerne Svendborg, Ringe og naturligvis Rudkøbing. Vi lægger stor vægt på, at alle projekter bliver udført omhyggeligt, til den aftalte tid, og til den aftalte pris. Vi er ikke tilfredse med din opgave på brolægning, før du er tilfreds.

Hvad tilbyder vi inden for brolægning og belægning?

Når man taler om brolægning og belægning er der typisk tale om 2 forskellige typer opgaver. En af tingene der afgør, om der er tale om belægning eller brolægning er bl.a. valget af sten til projektet.

Brolægger til brolægning: Når vi som brolægger arbejder med brolægning, er det typisk i forbindelse med lægning af natursten. Ordet brolægning stammer fra, at man i middelalderen kaldte det at ”sætte bro”, når man valgte at sætte natursten (brosten) som dække oven på mudrede gader.

Brolægning er derfor typisk arbejde med chaussésten, granitsten, kantsten mm. Disse typer sten bruges ofte ved anlæg af terrasser af den mere specielle karakter, samt anlæg af større gå- og kørearealer.

Du kan se billeder af vores arbejde med brolægning her.

Fliselægger til belægning: Når vi som fliselægger arbejder med belægning, er det typisk i forbindelse med anlæg af terrasser, havegange, indkørsler, blomsterbede, drivhuse og meget mere.

Fliserne som bruges ved belægning, er typisk lavet af en stenmelsblanding, som man kender det fra betonfliser, herregårdssten, hollændersten, rådhussten mm. Som fliselægger udfører vi ofte diverse former for opgaver inden for belægning, og vi samarbejder også gerne med havearkitekter om dit projekt.

Du kan se billeder fra vores arbejde med belægning her.

Andet arbejde i haver og udenoms arealer på Langeland, Sydfyn og Faaborg Midtfyn

Vi arbejder for både private og erhverv overalt på Langeland, Sydfyn og Faaborg Midtfyn, og nedenfor kan du nogle af de andre typer arbejdsopgaver, som vi har udført i bl.a. Svendborg, Ringe og Rudkøbing.

​​​

Kontakt din brolægger og fliselægger på Langeland

Hvis du ønsker at vide mere om vores arbejdsområder, eller har specifikke spørgsmål angående et projekt du skal i gang med, kan du kontakte en brolægger eller fliselægger på tlf. 62 51 48 12 eller på mail her. Vi står altid parat til at hjælpe dig, så du kan få et resultat, som både du og vi kan være stolte af.

Vi arbejder som fliselægger og brolægger på Langeland, Tåsinge, Fåborg Midtfyn og Sydfyn og arbejder bl.a. ofte i byerne Rudkøbing, Ringe og Svendborg

For et uforpligtende tilbud, indtast dit navn og nummer så ringer vi dig op

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg Alf Jensen A/S på Facebook

Følg os og få større indblik i vores hverdag