phone Ring til os​

Betonarbejde, nedbrydning og nedrivning og betonstøbning mm. fra entreprenør på Langeland

Når vi hos Alf Jensen A/S i Rudkøbing på Langeland beskæftiger os med projekter inden for betonarbejde, spænder arbejdsområderne bredt. Vi udfører bl.a. betonarbejde i form af nedbrydning og nedrivning, støbning af fundament og understøbning af fundament samt generel betonstøbning, betonrenovering og meget mere.

Vi udfører primært betonarbejde på Langeland, Tåsinge, Sydfyn og Fåborg Midtfyn, og vi har bl.a. udført meget arbejde i byerne Svendborg og Ringe samt naturligvis Rudkøbing hvor vi selv har til huse. Nedenfor kan du læse mere om de forskellige arbejdsområder inden for vores betonarbejde.

Betonarbejde og professionel nedbrydning og nedrivning fra Alf Jensen A/S på Langeland

Står du og skal have foretaget nedrivning eller nedbrydning af vægge eller hele bygninger, er entreprenør Alf Jensen A/S i Rudkøbing på Langeland firmaet du skal bruge. Vi har siden 1976 arbejdet med diverse opgaver inden for nedbrydning og nedrivning på Langeland, Sydfyn og i Faaborg Midtfyn. Dette sikrer dig, at du får lavet et professionelt og godt stykke arbejde, som også bliver leveret til den aftalte tid, og den aftalte pris.

Du kan kontakte os om nedbrydning og nedrivning her.

Betonstøbning - støbning af fundament og understøbning af fundament

Om støbning af fundament – Hos Alf Jensen A/S på Langeland tilbyder vi støbning af fundament i forbindelse med bl.a. nybyggeri, ombygning og tilbygning. Et godt og solidt fundament er noget af det vigtigste i en bygning. Hvis fundamentet ikke er støbt korrekt, vil der være risiko for, at bygningen vil kunne synke, hvilket naturligvis vil kunne påvirke hele byggeriet. Derfor er det også vigtigt, at du får et professionelt og erfarent firma til at lave dit betonarbejde og støbningen af fundamentet.

Om understøbning af fundament – Når vi arbejder med denne type opgaver, er det typisk i forbindelse med, at fundamentet af den ene eller anden årsag skal forstærkes. Man laver typisk understøbning af fundament i forbindelse med udgravning af kælder, eller hvis man ønsker en førstesal på huset, og fundamentet ikke er stærkt nok. En understøbning af fundament laves ved at man graver jord ud under det eksisterende fundament, i stykker på ca. 1 meter ad gangen. Efterfølgende sætter man en formplade op, som betonen hældes ned i. Pladen holder dermed betonen på plads indtil denne er hærdet.

Du kan se billeder fra vores betonarbejde med støbning- og understøbning af fundament mm. her.

Specialopgaver med betonarbejde og betonrenovering

Vi udfører som nævnt alle former for betonarbejde og betonrenovering for både private og virksomheder samt det offentlige. Vi tilbyder også mere specielle former for opgaver, når det kommer til betonarbejde eller betonrenovering. Nedenfor kan du se nogle af disse opgaver:

  • Vindmøllefundamenter
  • Vandtanke og bassiner
  • Svømmehaller
  • Industrihaller
  • Staldbyggeri
  • Rensningsanlæg
  • Og meget mere . . .​​

Kontakt Alf Jensen A/S på Langeland og hør mere om vores erfaringer med betonarbejde

Du kan kontakte os hos Alf Jensen A/S i Rudkøbing på Langeland på mail her, eller på tlf. 62 51 48 12. Vi står altid til rådighed med gode råd og kyndig vejledning.

Vi udfører betonarbejde og betonrenovering på Langeland, Tåsinge, Fåborg Midtfyn, og har bl.a. arbejdet meget i byerne Svendborg, Ringe og Rudkøbing

For et uforpligtende tilbud, indtast dit navn og nummer så ringer vi dig op

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg Alf Jensen A/S på Facebook

Følg os og få større indblik i vores hverdag