Nyt badeværelse på Langeland i Rudkøbing, Tullebølle, Humble m.fl. samt på Tåsinge og Svendborg

Drømmer du om et splinternyt og smukt badeværelse? Eller skal det gamle have en grundig renovering? Så kan du trygt tage fat i os hos Alf Jensen.

Igennem vores mange års erfaring har vi stået for mange nye badeværelser og flotte renoveringer.

Vi har bl.a. renoveret og lavet nye badeværelser i Bagenkop, Lohals, Spodsbjerg, Tranekær, Snøde, Ristinge, Svendborg og mange andre steder på Sydfyn og Langeland.

 

Nyt badeværelse Langeland, Rudkøbing

Vil du have et tilbud?

Kontakter du os vedrørende dit nye badeværelse, rådgiver og vejleder vi dig fra start til slut

Vi varetager alt fra den store totalrenovering af rummet til udskiftning af et par klinker.

Vi kan udføre opgaven som en hovedentreprise, hvor vi står for det hele, inkl. koordinering med diverse faggrupper på opgaven. En renovering af badeværelset kan b.la. indebære nye fliser, opsætning af gipslofter (med og uden spots), gulve, udskiftning af et eller flere elementer og meget andet.

Er det et lille toilet til gæster eller et stort badeværelse? Vi hjælper dig uanset størrelse og alder på eksisterende badeværelse.

Er huset under ombygning og skal der etableres nyt badeværelse i en helt anden ende af huset, er vi med vores kompetente folk også behjælpelige med både murer, tømrer og kloakmester relateret arbejde.

Hvad koster et nyt badeværelse? Henvend dig i dag og får en god pris for nyt badeværelse

Uanset hvilken stil du er til, er det vigtigt, at både stil og funktionalitet går hånd i hånd. Romantisk, minimalistisk, rustikt, moderne; uanset hvad du er til, vil vi kunne hjælpe dig.

Finish, fokus på detalje og høj kvalitet er det der kendetegner os. Når du vælger os, vil du få et rum der vil tage sig godt ud i årevis, også selvom det bliver brugt mange gange i løbet af dagen.

I dag kan du stort set få et badeværelse i alle prisklasser – uden at gå på kompromis med udseendet.

Så det vil være muligt for alle at få et pænt badeværelse, der ikke tømmer bankkontoen.

 

Professionel hjælp til nyt badeværelse siden 1976

Skal dit nye badeværelse emme af spa-stemning, renhed og velvære? Eller skal rummet rustes til det daglige slid, der kommer fra mange mennesker, der i dagens løb benytter det?

Vi har siden 1976 hjulpet med badeværelser. Vi tager gerne en uforpligtende snak med dig om dine ønsker og behov. Ud fra det kan vi planlægge projektet, så du bliver supertilfreds med resultatet.

Alt du har brug for, hvis du søger renovering af badeværelse på Langeland og Tåsinge – Kvalitet, grundighed og høj faglighed

Er du træt af de gamle 70’er fliser eller har fugt og slid ødelagt fugerne i rummet. Selv de mindste ændringer kan gøre en stor forskel i et rum. Vi varetager alle størrelser opgaver og hjælper bl.a. med:

 

  • Fliseudskiftning – Vi tager de gamle fliser ned og sætter nye op
  • Grundige og pæne fuger som holder i mange år (både hårde- og bløde fuger)
  • Montering af nye badelementer
  • Montering af glasvæg
  • Støbning af gulv med gulvvarme
  • Klargøring til afløb / unidrain
  • Og meget andet

Er der behov for kompetencer inden for betonarbejde eller kloakarbejde, kan vi også hjælpe med det.

Kontakt os for at høre mere og få et uforpligtende tilbud på nyt badeværelse

Har ovenstående vakt din interesse? Vi rådgiver og vejleder dig igennem hele processen.

Ønsker du et tilbud fra os, eller har du spørgsmål til vores services? Så er du velkommen til at ringe til os på tlf.: 62 51 48 12. Du er også velkommen til at skrive os en mail.

Vi har hjulpet kunder i bl.a. Rudkøbing, Tullebølle, Humble, Bagenkop, Lohals, Spodsbjerg, Tranekær, Snøde, Ristinge, Ringe, Svendborg m.fl.

Vil du kontaktes?

Følg os på Facebook