Betonpumpe til udstøbning af beton – effektiv løsning til steder der ellers er svære at tilgå

Hos Alf Jensen er vores fokus altid på at optimere og effektivisere arbejdsprocesser. Ligeledes er det helt essentielt for os og vores kunder, at vi altid leverer arbejde af højeste kvalitet.

Derfor indeholder udvalget af vores services også levering af beton i forbindelse med udlejning af betonpumpe (bemandet). Pumpen er et effektivt redskab, når der skal pumpes og udlægges beton.

Nogle gange skal der støbes store mængder på steder, der ikke er let tilgængelige. Her kan en betonpumpe være praktisk og effektiv. Det giver mulighed for at tilbyde yderst konkurrencedygtige priser.

Når der benyttes en betonpumpe, skåner man naturligvis også sig selv eller sine medarbejdere.

Processen bliver væsentlig nemmere, hurtigere og mindre opslidende.

 

Levering af beton til private og erhverv – gør arbejdet og processen lettere og få leveret beton til byggepladsen

Typisk vil man ved byggeri, benytte en betonkanon, med transportbånd der fører betonen ind i bygningen. Kan båndet ikke komme ind i bygningen, vælger mange at have et hold af folk til at køre ind og ud af bygningen med trillebøre fyldt med beton. Det er hårdt og det tager også lang tid.

Med en pumpe kommer betonen ud via slanger. På den vis kan man lettere komme til at støbe steder, man ellers kan have svært ved med en betonkanon. Benytter du os som samarbejdspartner, kan vi nemt og hurtigt levere og pumpe betonen, med vores hold af dygtige medarbejdere.

I vores virksomhed sørger vi selvfølgelig altid for at have en fornuftig pris på beton arbejdet. Lige så stort et fokus vi har på priser, lige så stort fokus har vi på kvalitet. Vi benytter altid materialer af højeste kvalitet.

 

Betonpumpe

Vil du have et tilbud?

FAQ: Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster beton pr. m3?

Prisen pr. m3 kommer helt an på hvilken slags beton det drejer sig om. Skal det f.eks. leveres med vores betonpumpe, vil kørsel til og fra også komme oven i prisen samt arbejdskraft.

Hvad koster beton pr. m2?

Hvis du er interesseret i en mere specifik pris på din betonopgave, er du mere end velkommen til at kontakte os med flere informationer. Herefter sammensætter vi gerne et gratis og uforpligtende tilbud på opgaven.

Grundig støbning af beton – professionel maskine af høj standard

Vores betonpumpe benyttes bl.a. ved projekter i forbindelse med:

  • Støbning af betongulve
  • Støbning af fundament
  • Støbning af sokkel
  • Støbning af trapper
  • Stolpe støbning
  • Og meget mere

Betonpumpe leje – vi sørger for præcision, grundighed og levering til tiden

Uanset om pumpen skal benyttes til et privat projekt eller den skal levere beton på en stor byggeplads, er den let at håndtere. Den er altid en stor hjælp for projektets udførelse og endelige resultat.

Vi har mange års erfaring som betonentreprenør og har desuden varetaget mange projekter som fagentreprenør og hovedentreprenør.

Vi er gerne behjælpelige med vores viden inden for betonarbejde samt omkring opgaver hvor vores betonpumpe kan benyttes. Vi ved hvordan den benyttes bedst og mest effektivt i byggeprocessen. Så du som kunde får høj kvalitets støbning – hurtigt og effektivt.

Kontakt os for en uforpligtende snak og tilbud på levering af beton med betonpumpe

Skal du bruge en effektiv og fleksibel løsning til at få leveret og udlagt beton? Det klarer vi med betonpumpe. Ring til os på tlf.: 62 51 48 12 eller skriv til os igennem kontaktformularen. Så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig.

Vi kører ud med vores betonpumpe til kunder på Langeland og Tåsinge samt i Odense, Svendborg, Ringe og på resten af Fyn.

Betonpumpe, betonlevering

Vil du kontaktes?

Følg os på Facebook