Tømrer Langeland – Din tømrermester i Rudkøbing, Svendborg, Sydfyn og Faaborg Midtfyn

Leder du efter en tømrer på Langeland, Sydfyn, Faaborg Midtfyn eller Tåsinge? Hos Alf Jensen A/S i Rudkøbing på Langeland kan vi løse dine tømrer opgaver, og vi har siden 1971 udført arbejde lokalt i bl.a. Svendborg, Rudkøbing, Ringe og Faaborg, men vi dækker som nævnt hele Faaborg Midtfyn, Langeland og Sydfyn.

Når vi hos Alf Jensen A/S bliver kontaktet om tømrer og snedker arbejde, henviser vi altid til vores datterselskab H. & M. Larsen A/S Tømrer & Snedker som også ligger i Rudkøbing på Langeland.

Tømrerfirmaet H. & M. Larsen A/S Tømrer & Snedker blev stiftet i 1971 af tømrermester Harry Larsen og tømrermester Mogens Larsen.

Tømrer Langeland, Fyn

Vil du have et tilbud?

Hvad tilbyder vi inden for tømrer arbejde på Langeland?

Hos H. & M. Larsen A/S Tømrer & Snedker i Rudkøbing på Langeland, ser vi ingen opgave som værende for lille eller for stor – vi skifter gerne lister og fodpaneler, ligesom vi også gerne laver større tømrer opgaver i form af nyt tag mm. Vi laver også gerne helt store projekter f.eks. i forbindelse med hovedentreprise. Nedenfor kan du se nogle af de mest almindelige arbejdsopgaver, som vi har udført på Langeland, Tåsinge, Sydfyn og Faaborg Midtfyn.

Du kan også klikke på de enkelte opgaver og læse mere om dem.

Tømrer arbejde i den bedste kvalitet fra din tømrermester på Langeland

H. & M. Larsen A/S Tømrer & Snedker går højt op i, at hver enkelt opgave bliver udført i den højeste kvalitet, og til den aftalte tid og den aftalte pris. Der bliver ikke gået på kompromis med hverken finish eller materialer, da det i sidste ende er dette der gør, at resultatets helhed fremstår perfekt. Du kan se billeder fra forskellige tømrer- og snedkerprojekter i bl.a. Svendborg, Ringe, Rudkøbing og Faaborg her.

Kontakt din tømrermester i Rudkøbing på Langeland

Hvis du har spørgsmål til vores arbejde er du altid meget velkommen til at kontakte os på mail her, eller på tlf. 62 51 48 12. Vi sidder klar til at hjælpe dig med dit projekt.

Vi udfører bl.a. tømrerarbejde i Svendborg, Ringe, Rudkøbing og på resten af Langeland, Sydfyn, Faaborg Midtfyn og Tåsinge

Vil du kontaktes?

Følg os på Facebook