Kompetent hjælp til PE svejsning og plastsvejsning – vi leverer høj kvalitet til gode priser

Hos Alf Jensen A/S ønsker vi at være din foretrukne entreprenørvirksomhed på Langeland og Sydfyn. På vores team har vi specialister inden for mange fag, dette gælder selvfølgelig også PE svejsning.

Vi udfører mange PE-svejseopgaver inden for de rør der typisk bruges til vand og gas, samt rør til spildevand. Kendetegnende for os er et stort fokus på, at håndværket og samlingerne er i høj kvalitet så utætheder og uheld forhindres.

Plastsvejsning af PE rør – plastsvejser til mange forskelligartede opgaver

At svejse Polyethylen rør (PE rør) kræver den rette viden. For at udføre arbejdet korrekt og stå med et godt og holdbart resultat, kræver det en professionel svejser, der har certificering i at udføre og kontrollere arbejdet efter forskrifterne.

Hos Alf Jensen A/S har vi to dygtige medarbejdere, der er certificeret inden for PE-svejsning. De kan hjælpe med PE rør af mange dimensioner. De svejser primært indenfor vand- og spildevands forsyning.

PE svejsning Langeland, Fyn

Vil du have et tilbud?

PE-svejsning ved f.eks. udskiftning af vandledning og spildevandsledning – dygtig certifikatsvejser med fokus på præcision

I dag er de fleste rør, især dem du finder under jorden, lavet af forskellige plasttyper.

I takt med, at flere og flere rør er af plast, er plastsvejsning også blevet meget mere brugt. Plast bruges gerne på grund af de stærke egenskaber og evnen til at modstå slid og slag.

Alt skal være tæt i anlagte rørsystemer. Det bliver det med de helt rette svejsere til opgaven. De rette håndværkere er med deres skarpe øjne og præcise teknik, vigtige i at opnå et godt resultat og forhindre utætheder.

Gældende for alle medarbejdere i vores virksomhed er, at de hele tiden opdateres med den nyeste viden og mest effektive metoder inden for deres håndværk. På den måde er de med til at levere resultater, der fungerer i mange år fremover og som sikrer at alle kunder er tilfredse.
Vi hjælper også kunder med meget andet end plastiksvejseopgaver, som f.eks. rottespærre og højvandslukke.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på din opgave inden for PE-svejsning og plastsvejsning

Har du brug for assistance i forbindelse med svejsning af plast? Så er du velkommen til at henvende dig til os. Vi tager gerne en gratis snak og kommer med et uforpligtende tilbud på dit projekt. Ring til os på tlf.: 62 51 48 12 eller send os en mail. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Vi udfører svejseopgaver på Langeland heriblandt Rudkøbing, Tullebølle, Humble, Bagenkop, Lohals, Spodsbjerg samt på Tåsinge og Sydfyn i Ringe og Svendborg.

Plastsvejsning, PE rør

Vil du kontaktes?

Følg os på Facebook