Montering af rottespærre på Sydfyn, Faaborg Midtfyn og Langeland

Siden 1976 har vi i Alf Jensen A/S hjulpet kunder med mange forskellige entreprenøropgaver.

Uanset om du er erhverv eller privat, kan en rottespærre være af stor nødvendighed.

Har rotten en konstant åben adgang til dit hus, kontor eller andet, bliver det nemt for den at trænge ind og gøre skade. Den vil typisk få adgang til dit kloaksystem via hovedkloakken.

For at undgå at skabe denne adgang, kan man ensrette vejen. Det betyder kort sagt at spildevandet sagtens kan komme ud fra dit kloaksystem til hovedkloakken. Men rotten kan ikke komme ind, når spildevandet kommer ud.

 

Rottespærre Fyn, Langeland

Vil du have et tilbud?

Vi tilbyder montering af rottespærre til en god pris og af høj kvalitet

En rottespærre SKAL monteres af en autoriseret kloakmester som tillige er autoriseret rottespærre montør.

Faktisk er det også et lovkrav, at der ved alt nybyggeri er installeret rottespærre. Rotten er et skadedyr som desværre kan være smittebærere af forskellige farlige sygdomme. Desuden kan deres gnaveri også ødelægge kloakrør, vægge, isolering, elinstallationer og meget andet. Derfor er installationen så vigtig.

Lad os stå for isætning af rottespærre til en fornuftig pris

Selve købet af mekanismen behøves ikke at være dyr. Det samme gælder for selve monteringen, da den faktisk er forholdsvis simpel. Vil du vide hvad det vil koste for dig, er du velkommen til at tage kontakt til os og høre nærmere.

Vi hjælper dig gerne med et uforpligtende tilbud på rottespærre og installerer flere forskellige størrelser. Vi kan f.eks. montere rottespærre af størrelserne 75 mm, 110 mm, 160 mm og flere andre størrelser.

Professionel rottespærre service

Som det gælder de fleste installationer, kan et jævnligt eftersyn og service altid anbefales. På den måde sikrer du, at alt fungerer som det skal og intet på den er defekt. Skal vi hjælpe dig med at holde rotterne ude for bestandig? Så bestil os til montering af rottespærre og lav en aftale om løbende service.

Kontakt os for mere information om rottespærre på Sydfyn, Faaborg Midtfyn og Langeland

Har du brug for mere konkret viden om, hvad vi kan tilbyde i forbindelse med sikring mod rotter?

Du kan i ugens hverdage kontakte os på tlf.: 62 51 48 12 eller sende os en besked i vores kontaktformular.

Vi står gerne klar med vejledning og rådgivning og et uforpligtende tilbud på installationen. Har du i samme omgang brug for hjælp ift. kloak arbejde fra en dygtig kloakmester eller højvandslukke, er vi også behjælpelig på disse områder.

Vi installerer og montere rottespærre på Langeland, Sydfyn, Faaborg Midtfyn, Ringe, Nyborg, Svendborg m.fl.

Rottespærre Fyn, Langeland

Vil du kontaktes?

Følg os på Facebook