Vi udfører in-situ støbt betonarbejde – mere end 40 års erfaring som entreprenør

Hos Alf Jensen A/S tilbyder vi professionel og kvalitetsbevidst støbearbejde med in-situ metoden.

Denne metode kan kort beskrives som ”støbning på stedet”. Hvor man ofte førhen har benyttet sig af de velkendte betonelementer i forbindelse med byggeri, vinder in-situ støbning mere og mere frem. Grunden til, at den er populær, er de mange muligheder for fleksibilitet og kreativitet.

Med in-situ støbt beton undgår du elementbyggeri med præfabrikerede elementer – opnå en større fleksibilitet i byggeriet

Når man vælger in situ metoden hvor der støbes på stedet, giver det nogle meget håndgribelige fordele i modsætning til byggeri med præfabrikerede elementer. Det skyldes især, at man ikke er begrænset af elementer; som er begrænset af, at de skal kunne transporteres fra fabrikanten til byggepladsen.

Vi kan også tilbyde levering af beton med en betonpumpe. Den er særdeles effektiv til støbning på steder, der er svært fremkommelige med andre redskaber.

Hvis du ønsker det, kan vi dog naturligvis også sagtens tilbyde opgaver som indebærer elementbyggeri.

Betonarbejde  Langeland, Rudkøbing

Vil du have et tilbud?

Få hjælp til in-situ støbning af beton og meget mere – en effektiv, sikker og alsidig metode der passer til mange formål

Uanset projektets størrelse eller type, kan vi hjælpe dig. Især når det gælder ”støbning på stedet”, er det næsten kun fantasien der sætter grænser.

Herunder oplister vi blot nogle af de formål, støbningen kan bruges til:

  • Dæk
  • Gulve
  • Fundament
  • Vægge
  • Trapper
  • Søjler
  • Og meget mere

Støbning af betongulv – med os får du et holdbart og flot resultat

Et betongulv er både en praktisk og holdbar løsning. Det gælder både hvis du ønsker at beholde det oprindelige rå udseende, som beton besidder; eller om du ønsker at lægge et nyt gulv ovenpå.
Støbning af betongulv i garager og i forbindelse med etablering af gulvvarme i boliger er noget af det, vi laver rigtig meget af.

Vi har både mandskabet og maskinerne til at levere et resultat i topkvalitet. Er du interesseret i støbning af betongulv til en god pris – eller måske en støbt beton terrasse? Tag fat i os og få en uforpligtende snak og et godt tilbud.

Få et uforpligtende og gratis tilbud på in-situ støbt beton – Kontakt os for en snak om dine ønsker

Er du interesseret i at høre mere om hvilke fordele, vi kan tilbyde dig i forbindelse med in situ støbt beton?

Vi står altid til rådighed til en uforpligtende snak om dine muligheder. Ønsker du et konkret tilbud på en opgave, hører vi gerne mere om den – naturligvis ganske uforpligtende. Kontakt os gerne i dag på tlf.: 62 51 48 12 eller send os en mail her.

Vi tilbyder opgaver med in situ støbt beton på Tåsinge og Langeland heriblandt i Rudkøbing, Tullebølle, Humble, Bagenkop, Lohals, Spodsbjerg samt på Sydfyn i Ringe og Svendborg.

Vil du kontaktes?

Følg os på Facebook