Brolægning og belægning fra brolægger og fliselægger på Langeland og i Svendborg

Hvis du skal have udført en både professionel, effektiv og brolægning eller belægning, er Alf Jensen A/S i Rudkøbing på Langeland firmaet du skal benytte dig af.

Vi har i mange år fungeret som fliselægger og brolægger på Langeland, Tåsinge, Sydfyn og Fåborg Midtfyn og vi har bl.a. udført mange opgaver i byerne Svendborg, Ringe og naturligvis Rudkøbing. Vi lægger stor vægt på, at alle projekter bliver udført omhyggeligt, til den aftalte tid og pris. Vi er ikke tilfredse med din opgave på brolægning, før du er tilfreds.

Brolægning Langeland, belægning Langeland

Vil du have et tilbud?

Hvad tilbyder vi inden for brolægning og belægning?

Når man taler om brolægning og belægning er der typisk tale om 2 forskellige typer opgaver.
En af tingene der afgør, om der er tale om belægning eller brolægning er bl.a. valget af sten til projektet.

Brolægger til brolægning: Når vi som brolægger arbejder med brolægning, er det typisk i forbindelse med lægning af natursten. Ordet brolægning stammer fra, at man i middelalderen kaldte det at ”sætte bro”, når man valgte at sætte natursten (brosten) som dække oven på mudrede gader.

Brolægning er derfor typisk arbejde med brosten, chaussésten, granitsten, kantsten mm. Disse typer sten bruges ofte ved anlæg af terrasser af den mere specielle karakter, samt anlæg af større gå- og kørearealer.

Du kan se billeder af vores arbejde med brolægning her.

Fliselægger til belægning: Når vi som fliselægger arbejder med belægning, er det typisk i forbindelse med anlæg af terrasser, havegange, indkørsler, blomsterbede, drivhuse og meget mere.

Fliserne som bruges ved belægning, er typisk lavet af en stenmelsblanding, som man kender det fra betonfliser, herregårdssten, hollændersten, rådhussten mm. Som fliselægger udfører vi ofte diverse former for opgaver inden for belægning og vi samarbejder også gerne med havearkitekter om dit projekt.

Du kan se billeder fra vores arbejde med belægning her.

Andet arbejde i haver og udenoms arealer på Langeland, Sydfyn og Faaborg Midtfyn

Vi arbejder for både private og erhverv overalt på Langeland, Sydfyn og Faaborg Midtfyn og nedenfor kan du nogle af de andre typer arbejdsopgaver, som vi har udført i bl.a. Svendborg, Ringe og Rudkøbing.

• Støttemure af beton og natursten
Jordarbejde og terrænregulering
• Kunstgræsbaner
• Plantearbejde
• Græssåning

Kontakt din brolægger og fliselægger på Langeland

Hvis du ønsker at vide mere om vores arbejdsområder, eller har specifikke spørgsmål angående et projekt du skal i gang med, kan du kontakte en brolægger eller fliselægger på tlf. 62 51 48 12 eller på mail her. Vi står altid parat til at hjælpe dig, så du kan få et resultat, som både du og vi kan være stolte af.

Vi arbejder som fliselægger og brolægger på Langeland, Tåsinge, Fåborg Midtfyn og Sydfyn og arbejder bl.a. ofte i byerne Rudkøbing, Ringe og Svendborg.

Vil du kontaktes?

Følg os på Facebook