​Hovedentreprise fra hovedentreprenør i Rudkøbing på Langeland

Skal du have lavet en hovedentreprise og er du på udkig efter en dygtig og professionel hovedentreprenør med mange års erfaring? Hos Alf Jensen A/S i Rudkøbing på Langeland har vi arbejdet med hovedentreprise projekter siden 1976 og vi er derfor også den oplagte samarbejdspartner.

​Vi arbejder overalt på Sydfyn, Fåborg Midtfyn, Langland og Tåsinge og har bl.a. udført mange opgaver i Svendborg, Ringe og Rudkøbing.

​Hvad tilbyder hovedentreprenør Alf Jensen A/S på Langeland inden for hovedentreprise?

Når man taler projekter i forbindelse med hovedentreprise kan det være mange ting. Som hovedentreprenør for private er der typisk tale om nybyggerier. For erhverv kan det ofte være større og mere komplekse byggerier, eksempelvis i forbindelse med nyt domicil, domiciludvidelse, lagerhaller mm. og når vi laver hovedentreprise for det offentlige er det ofte i forbindelse med nye kontorer, totalrenovering eller tilbygning til eksisterende kontorer.​

Hovedentreprise Langeland, Rudkøbing

Vil du have et tilbud?

Hvordan fungerer en hovedentreprise?

Hvis du ikke er helt inde i, hvordan en hovedentreprise foregår, kan du her få et bedre indblik i dette.
Generelt set er kendetegnene for en hovedentreprise følgende:

​Bygherre står ved en hovedentreprise selv for diverse godkendelser til projektet samt projektmateriale mm.

​Som hovedentreprenør på et projekt, står vi hos Alf Jensen A/S med ansvaret for byggeriets byggeledelse hvilket betyder, at vi styrer alle underentreprenørerne som skal bygge projektet, ligesom vi også holder styr på den økonomiske del.

Vi fungerer ved en hovedentreprise som rådgiver og tovholder. Dette sikrer dig, at tidsplanen holder og at budgettet ikke skrider. Som hovedentreprenør på dit projekt indgår vi også alle aftaler og kontrakter med diverse underentreprenører.

Kontakt Alf Jensen A/S – din hovedentreprenør på Langeland

Hvis du har brug for svar på uddybende spørgsmål omkring hovedentreprise, er du mere end velkommen til at kontakte os på tlf. 62 51 48 12 eller på vores mail her. Vi står altid klar til at hjælpe dig, så vi kan sikrer os, at du føler dig godt rustet til dit byggeprojekt.

​Vi har udført hovedentreprise i bl.a. Svendborg, Ringe og Rudkøbing samt mange steder på Langeland, Tåsinge, Fåborg Midtfyn og Sydfyn

Vil du kontaktes?

Følg os på Facebook