Nedgravning af fjernvarme og jordvarme – professionel nedgravning af jordvarmeslanger samt hovedledning og stikledning

Alf Jensen A/S yder kompetent nedgravning i forbindelse med fjernvarmeinstallation.

Skal vi assistere med gravearbejdet i forbindelse med etablering af fjernvarme eller nedgravning af transmissionsledninger? Så er du altid velkommen til at kontakte os. Her får du altid en fornuftig pris.

Vi overdriver ikke, når vi siger, at vi har mange års erfaring og et højt fagligt niveau.

Opgaver med nedgravning af stikledninger og hovedledninger for forsyningsselskaber fylder meget i vores daglige arbejde. Derfor kan du trygt overlade opgaven til os.

Nedgravning af fjernvarme, jordvarme

Vil du have et tilbud?

Vi er specialister i nedgravning af transmissionsledning, hovedledning og fjernvarme stikledning

Når vi hjælper kunder med nedgravning i forbindelse med fjernvarme og jordvarme, går vi omhyggeligt til opgaven. Vi udviser altid stor forsigtighed, så vi undgår skader på eventuelt eksisterende installationer. Ligeledes fokuserer vi på at udføre opgaven, så vores arbejde er til mindst mulig gene i området.

Vi tilbyder selvfølgelig også at stå for den efterfølgende reetablering. Så området står pænt efter vores gravearbejde.

Hjælp til etablering af fjernvarme og fjernvarmeinstallation? Vi hjælper forsynings­virksomheder med udgravning til fjernvarme i Svendborg, Rudkøbing og hele Langeland

Uanset hvordan opgavens omfang ser ud og hvilket terræn det drejer sig om, vil vi kunne løse den.

Vi har et stort udvalg af maskiner til rådighed. Derfor vil vi til hver en tid kunne vælge en maskine, der har de egenskaber der skal til.

Udover udgravning til jordvarme og fjernvarme tilbyder vi også mange andre ydelser. Det kan bl.a. være jordarbejde og kloakarbejde hvor vi som entreprenør, varetager adskillige opgaver i forbindelse med et projekt.

Hvad er en stikledning?

En stikledning går typisk fra en privat ejendom ud til en hovedledning. Stikledningerne kan både være i forbindelse med vand, el, fjernvarme, kloak m.m. Er du privatperson med eget hus, vil denne ledning oftest være dit ansvar ift. anlæggelse, vedligeholdelse, forsikring osv.

Nedgravning af jordvarmeslanger kræver ekspertise og omhyggelighed – Det har vi!

Typisk vurderer vi hvilken maskine og metode vi benytter os af, når vi har set nærmere på opgaven. Uanset hvad har vi det helt rette udstyr i vores besiddelse.

For private udfører vi gerne nedgravning til jordvarme. I denne proces har vi selvfølgelig også et stort fokus på forsigtighed, da vi ofte bevæger os i arealet tæt på boligen.

Vi går altid omhyggeligt til værks og koncentrerer os om præcision.

Kontakt os for hjælp til nedgravning af fjernvarme og stikledninger samt nedgravning af jordvarmeslanger

Vi står klar til at hjælpe dig, uanset om du er privatperson eller forsyningsvirksomhed. Vi samler på tilfredse kunder og hjælper dig gerne med et uforpligtende tilbud på udgravningen til transmissionsledninger, hovedledninger og meget andet. Ønsker du at vende et projekt med os, kan vi kontaktes på tlf.: 62 51 48 12.

Du kan også række ud til os skriftligt på mail eller igennem vores kontaktformular her.

Vi hjælper kunder i Rudkøbing og resten af Langeland samt i Svendborg og Sydfyn.

Nedgravning jordvarme

Vil du kontaktes?

Følg os på Facebook