Montering af højvandslukke fra lokalt og autoriseret kloakmesterfirma –alt du har brug for til skybrudssikring

Hos Alf Jensen A/S på Langeland kan vi, grundet vores autorisation som kloakmester, assistere med mange kloakrelaterede services.

Når du vælger os til installation af højvandslukke ved du, at du får en professionel og grundig samarbejdspartner. Som autoriseret kloakmester sørger vi selvfølgelig for at installationen lever op til kravene.

Vi hjælper dig med højvandslukke til en god pris, uden at gå på kompromis med kvalitet

Det er et desværre velkendt problem for de boligejere der har en kælder, at der ved store mængder nedbør, kan opstå oversvømmelse i kælderen. Det er de færreste der ønsker en kælder med ildelugtende kloakvand, som samtidig kan skade personlige effekter.

Med et højvandslukke, kan du gøre meget for at undgå vand i kælderen. Installationen er nemlig medvirkende til, at hvis vandet stiger i kloakken ude på vejen, forhindrer den det i at komme til dit kloaksystem.

Højvandslukke, skybrudssikring

Vil du have et tilbud?

Eksperter i installation og montering af højvandslukke i brønd, til gulvafløb og kloak

Som autoriseret kloakmestervirksomhed er vi eksperter i at montere højvandslukke. Alle vores medarbejdere møder ind med en fokuseret indstilling til grundighed og holdbarhed af vores løsninger. Vi kender alle anbefalingerne og reglerne på området, så du ikke skal forholde dig til noget.

Det samme gælder for flere af vores andre relaterede services, som f.eks. rottespærre, kloakarbejde, PE-svejsning med mere.

Effektivt alternativ til tilbageløbsstop i kloak

Løsningen er gennemtænkt i sin konstruktion. Den består af to klapper der tillader, at dit spildevand kan komme ud i hovedkloakken. Men samtidig kan der ved store mængder vand i hovedkloakken, ikke komme spildevand ind i dit kloaksystem. Klapperne lukker nemlig til, hvis trykket fra hovedkloakken bliver for højt.

Skybrudssikring af kælder og bygninger – forebyg store vandskader under skybrud

Det kan være en god ide at overveje i hvor høj grad, din kælder skal sikres. I de fleste tilfælde er investeringen i et højvandslukke, rigtig godt givet ud. Det er nemlig både effektivt og billigt.

Hvis du skal være helt på den sikre side i tilfælde af skybrudssikring, er et pumpeanlæg også en mulighed. Men den er både dyrere og mere omfattende; i langt de fleste tilfælde er højvandslukke en ganske tilstrækkelig løsning.

 

Kontakt os for mere information om højvandslukke og skybrudssikring

Har du brug for hjælp til at forhindre uheld som følge af skybrud? Så står vi klar til at hjælpe dig med tilbageløbsstop og højvandslukke. Du er altid velkommen til at henvende dig på tlf.: 62 51 48 12 eller skrive til os igennem vores kontaktformular. Vi står altid klar til at rykke hurtig ud eller komme med et uforpligtende tilbud.

Vi monterer højvandslukke på Tåsinge og Langeland heriblandt Rudkøbing, Tullebølle, Humble, Bagenkop, Lohals, Spodsbjerg samt på Sydfyn i Ringe og Svendborg.

Vil du kontaktes?

Følg os på Facebook