Om Alf Jensen A/S

Alf Jensen A/S er en murer– , entrepenør– og tømrerforretning med rødder tilbage i 1976, hvor Alf Jensen startede som selvstændig murer fra privatadressen i Spodsbjerg.

I 1988 blev virksomheden omdannet til aktieselskab og Alf Jensen opførte en ny kontor- og lagerbygning på Mjølbyvej i Rudkøbing, hvor firmaet havde til huse fremtil 2008. I 2007 blev naboejendommen – den tidligere teltefabrik ”TrioSport” opkøbt og aktiviterne samt administrationen flyttet til Ellehaven 16 i 2008.

I 2007 udvidedes arbejdsområdet med tømrerfaget idet Tømrerfirmaet H.M. Larsen A/S blev opkøbt. Tømrerfirmaet er fortsat en selvstændig virksomhed, der har beholdt sit navn.

Alf Jensen A/S arbejder således med alle former for bygge- og anlægsopgaver hovedsageligt på Langeland og Sydfyn. Alt i jord, kloak-, beton-, murer- og tømrerarbejde udføres for private-, erhvervs- og offentlige kunder. Der udføres alt lige fra småreparationer til større opgaver i fag-, hoved- og totalentrepriser. Endvidere tilbydes vognmandskørsel i mindre omfang.
Virksomheden beskæftiger gennemsnitlig 30 mand i murer-entreprenørafdelingen og 15 i tømrerafdeling.

Vi udfører opgaver på Langeland og hele Fyn og kommer i bla. Rudkøbing, Svendborg, Ringe, Middelfart, Nyborg og naturligvis også Odense.

Entreprenørfirma Langeland, Alf Jensen A/S

Vil du have et tilbud?

Vil du kontaktes?

Følg os på Facebook