Nyt badeværelse og renovering af badeværelse i Faaborg, Svendborg og omegn

Har du længe drømt om at få et nyt badeværelse? Måske har du i flere år kigget på dit badeværelse, og gerne ville forny det? Det kan også være du netop har købt et nyt hus, hvor badeværelset trænger til en opdatering.

Uanset om det er en mindre renovering eller en stor istandsættelse, hjælper Alf Jensen A/S dig med at få det badeværelse, du drømmer om. Store såvel som små opgaver klarer vi, når det kommer til renovering af badeværelser.

Nyt badeværelse Svendborg, Faaborg, Fyn

Vil du have et tilbud?

Hvad koster et nyt badeværelse?

Et nyt badeværelse er noget, som de fleste ønsker. Gerne en løsning, som afspejler din stil og passer til resten af husets indretning. Men hvad koster et nyt badeværelse?

Prisen på et nyt badeværelse afhænger af dit udgangspunkt og dine ønsker. Prisen varierer efter materialevalg samt opgaven. Det kommer f.eks. an på, om badeværelset trænger til en mindre fornyelse eller den helt store renovering.
Kontakt os gerne med dine ønsker for at få et uforpligtende tilbud.

Professionel istandsættelse og renovering af badeværelse i Svendborg og Faaborg

Hos Alf Jensen A/S værdsætter vi vores kunder. Det betyder, at vi altid sørger for at lave en forventningsafstemning, inden arbejdet påbegyndes. Vores erfaring er, at det giver den bedste løsning til dit nye badeværelse.

Du er sikret en professionel istandsættelse og renovering, da vi arbejder med alle former for opgaver inden for nye badeværelser. Vi tager dig i hånden fra start til slut. Så er du sikret en sparringspartner, der hjælper dig med at få dit nye drømmebadeværelse.

Nyt badeværelse i højeste kvalitet på Fyn

Vi tilbyder alle former for løsninger, herunder istandsættelse, renovering, udskiftning, etablering m.m.

Vi kan opføre et helt nyt badeværelse, renovere et gæstetoilet eller lave et nyt badeværelse i en tilbygning. Vi har udført et utal af istandsættelser og renoveringer af badeværelser i både gamle og nye boliger.

Alf Jensen A/S ser ingen opgave som værende for lille eller stor. Vi tager os af alle nødvendige opgaver i lige præcis dit projekt. Vi tilbyder blandt andet:

 

  • Fliseopsætning
  • Nedtagning af fliser på badeværelser
  • Nye fuger på badeværelser
  • Og meget andet

Få et billigt nyt badeværelse i Svendborg, Faaborg og omegn

Hvis du har spørgsmål eller ønsker at vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit projekt, kan du kontakte Alf Jensen A/S på tlf. 62 51 48 12.
Vi giver dig gerne et uforpligtende tilbud. Vi kan desuden også hjælpe med betonarbejde, jordarbejde, tømrerarbejde, blikkenslagerarbejde og meget andet.

Vi har blandt andet renoveret og opført badeværelser i Svendborg, Ringe og resten af Faaborg Midtfyn og Sydfyn.

Vil du kontaktes?

Følg os på Facebook