Dygtig og kompetent entreprenør i Faaborg, Svendborg, Ringe og omegn

Hos Alf Jensen A/S løser vi alt inden for entreprenørarbejde. Både mindre projekter for private kunder med f.eks. støbning af fundament og sokkel. Vi udfører også store opgaver for erhverv og industri. Vi tilbyder hjælp inden for følgende arbejdsområder:

Alf Jensen A/S har været i branchen siden 1976. Vi kan hjælpe med at sammensætte en løsning, der passer optimalt til dit projekt. Vi sætter en ære i, sammen med dig at finde en individuel løsning, så du er tryg ved at overlade projektet til os.

Entreprenør Svendborg, Faaborg

Vil du have et tilbud?

Få hjælp fra et professionelt og pålideligt entreprenørfirma

Alf Jensen A/S er en professionel og pålidelig entreprenørvirksomhed. Vi udfører både små såvel som store entreprenøropgaver for privatkunder, industri, det offentlige samt erhverv. Vi arbejder i Svendborg, Ringe og resten af Sydfyn og Faaborg Midtfyn.

Vores kompetencer spænder meget bredt, og vi arbejder derfor med et hav af forskellige arbejdsområder. Det betyder, at du kan samle alt arbejdet hos et og samme firma.

Hos os er det vigtigt med erfarne, kompetente og dygtige medarbejdere. Vi har stort fokus på at skabe kvalitetsresultater hver gang.

Vi lægger stor vægt på at overholde deadlines, finde miljørigtige løsninger samt løbende sparre med vores kunder. Sådan sikrer vi, at de får leveret et tilfredsstillende resultat.

Hovedentreprise eller totalentreprise på Sydfyn og omegn

Vi kan fungere både som hovedentreprenør og totalentreprenør. Det betyder, at vi står for al kontakt med diverse underentreprenører.

Vi har en stor skare af kompetente og dygtige medarbejdere. De går alle op i at sikre det bedst mulige resultat, uanset opgavens størrelse. Vi sørger for, at det er dygtige fagfolk, som bliver sat på dit projekt.
Vi ved, hvordan en hovedentreprise skal håndteres, og vi har et stort netværk af fagfolk og et godt overblik, så alle projekter afsluttes med et tilfredsstillende resultat for alle parter.

Vi påtager os alle opgaver, og hjælper med at holde styr på dit byggeprojekt fra start til slut. På den måde kan du nemmere nyde processen, da du slipper for at have det fulde overblik – det skal vi nok sørge for!

Kontakt din lokale entreprenør i Faaborg, Svendborg, Ringe og omegn / Langeland

Uanset opgave og projektets størrelse er du mere end velkommen til at kontakte Alf Jensen A/S for et gratis og uforpligtende tilbud. Vi fortæller gerne om dine forskellige muligheder.

Ønsker du at høre mere om entreprenøropgaver eller hovedentreprise, så kontakt os endelig. Vi er tilgængelige på tlf. tlf. 62 51 48 12.

Vi har blandt andet udført entreprenøropgaver på Fyn samt omegn heriblandt i Svendborg, Faaborg, Faaborg Midtfyn, Ringe og på Sydfyn incl. Langeland.

Vil du kontaktes?

Følg os på Facebook