Entreprenørfirma – Lokal entreprenør i Rudkøbing på Langeland nær Svendborg

Har du brug for et lokalt entreprenørfirma på Langeland? Alf Jensen A/S er en større entreprenør i Rudkøbing på Langeland, som tilbyder diverse opgaver inden for faget. Vi arbejder hovedsageligt på Langeland, Tåsinge, Fåborg Midtfyn og Sydfyn og har bl.a. udført mange opgaver i Rudkøbing, Svendborg og Ringe.

Selvom vi er et større entreprenørfirma, arbejder vi både på store og små projekter og vi arbejder både for private, erhverv samt det offentlige.

 

Hvad arbejder vi med som entreprenør på Langeland?

Hos Alf Jensen A/S i Rudkøbing på Langeland arbejder vi som nævnt med stort set alle aspekter inden for branchen. Vi har eksisteret siden 1976, hvilket sikrer dig en både stabil og dygtig samarbejdspartner med stor erfaring. Nedenfor kan du se nogle af de arbejdsområder som vi ofte arbejder med i vores entreprenørfirma.

Entreprenør Svendborg, Faaborg

Vil du have et tilbud?

Din entreprenør til entreprenørkørsel på Langeland, Svendborg, Sydfyn samt Fåborg Midtfyn

Hos Alf Jensen på Langeland udfører vi, som nævnt i et af punkterne ovenfor, også entreprenørkørsel. Når vi taler om entreprenørkørsel, taler vi typisk om kørsel med 3- akslede lastbiler og containerbiler med tip og containerhejs.

Biler til entreprenørkørsel med tip er ofte med 3 vejs tip hvilket gør, at vi hos hver enkelt kunde, nemt kan få tilpasset vores biler aflæsningsstedet.

Ved entreprenørkørsel benytter vi også lastbiler med tandemtræk hvilket betyder, at vi også kan køre på ujævn grund (steder hvor der ikke er fast vej).

​Vi kører ofte med diverse former for materialekørsel såsom beton, jord, granitskræver, grus og meget andet.

Kontakt din entreprenør på Langeland ved Sydfyn for mere information

Hvis du ønsker mere information omkring vores entreprenørfirma eller entreprenørkørsel på Langeland, Sydfyn eller Faaborg Midtfyn, kan vi kontaktes på tlf. 62 51 48 12​ eller på mail her. Vi giver altid gerne gode råd og vejledning omkring diverse projekter, ligesom vi naturligvis også gerne tilbyder et uforpligtende tilbud.​

Vi udfører bl.a. entreprenør arbejde på Langeland, Rudkøbing, Tåsinge, Fåborg Midtfyn, Sydfyn samt Svendborg og Ringe på Fyn

Vil du kontaktes?

Følg os på Facebook