Kranarbejde og liftarbejde i Svendborg samt Langeland

Har du brug for et professionelt firma som tilbyder kranarbejde og liftarbejde på Langeland og i Svendborg? Alf Jensen A/S er beliggende i Rudkøbing på Langeland og vi tilbyder både kranarbejde og liftarbejde med- og uden mand på Langeland, samt Tåsinge

Ved kranudlejning udlejes en Manitou krøje mobilkran med en rækkevidde på 18 meter.

Jordarbejde Langeland, Sydfyn, Fåborg Midtfyn

Vil du have et tilbud?

Til hvilke typer opgaver benyttes vores kran typisk?

Vi tilbyder både kranarbejde til erhverv og private. Det betyder, at du både lejer kranen og en af vores professionelle folk.

Håndværkere, entreprenører mm. som selv har krancertifikat og ved hvordan man bruger en lift kran og kan tage ansvaret for, at den bliver brugt korrekt, kan naturligvis også kontakte os omkring vores kranudlejning.

Vores lift kran er som nævnt en selvkørende Manitou krøje mobilkran med en rækkevidde på op til 18 meter og den er selvkørende.

Til hvilke typer opgaver benyttes vores lift typisk?

Alf Jensen A/S er et større entreprenørfirma på Langeland. Når vi selv benytter vores lift, er det typisk i forbindelse med større opgaver inden for tagarbejde, vinduesmontering mm., samt mindre reparationer og hovedentrepriser.

Når liften benyttes i forbindelse med liftudlejning, er det primært til professionelle entreprenører, murere, tømrere mm. i Svendborg Langeland, men vi tilbyder også liftudlejning til private.

Liftudlejning benyttes typisk ved små og store vedligeholdelsesopgaver, hvor et stillads enten ikke kan betale sig at sætte op, eller hvor det ikke kan lade sig gøre at sætte et op.

Håndværkere, entreprenører mm. som ved hvordan man bruger en lift. Og kan tage ansvaret for, at den bliver brugt korrekt, kan naturligvis og kontakte os omkring vores lift. Vores lift er som nævnt en selvkørende Manitou krøje mobilkran med en rækkevidde på op til 18 meter og den er selvkørende.

Kontakt Alf Jensen A/S i Rudkøbing på Langeland

Hvis du ønsker at vide mere om vores kranudlejning eller liftudlejning, kan du kontakte os på tlf. 62 51 48 12 eller på mail her. Vi står gerne klar til at besvare eventuelle spørgsmål du måtte have, samt give et uforpligtende tilbud.

Vi tilbyder liftudlejning i Svendborg samt Langeland og Tåsinge

Vil du kontaktes?

Følg os på Facebook