Autoriseret og pålidelig kloakmester i Faaborg, Svendborg og Ringe​

Alf Jensen A/S er en professionel autoriseret kloakmester med mange års erfaring inden for faget. Vi holder løbende vores medarbejdere opdateret ved hjælp af efteruddannelse. Det gør vi for at kunne tilbyde vores kunder den bedste service ved alle former for kloakarbejde. Vi gør det også for, at vi altid er med på de nyeste tiltag og ændringer indenfor branchen.

​I forbindelse med vores arbejde fører vi altid en detaljeret kvalitetshåndbog. Den sikrer, at du får udført arbejde i høj kvalitet, og efter gældende forskrifter. Vi stræber nemlig efter glade kunder med vores motto: Vi er ikke tilfreds, før kunden er tilfreds.

​Hos Alf Jensen A/S hjælper vi både private og erhverv. Uanset hvilken udfordring du står med, sender vi gerne en kloakmester forbi for at hjælpe med din opgave.

Kloakmester Langeland, Svendborg

Vil du have et tilbud?

Fagfolk til kloakering og kloakservice på Fyn

Vores medarbejdere er kompetente fagfolk, som har mange års erfaring indenfor de forskellige former for kloakarbejde. Du skal vælge os. hvis du har brug for arbejde i topkvalitet.
Har du et tilstoppet eller utæt kloaksystem, kan vi udbedre og lokalisere problemet hurtigt og professionelt ved hjælp af f.eks.:

 • Tv-inspektion af din kloak
 • Spuling af kloak
 • Kloakrens

Vi går op i at fremme miljø- og bæredygtighed. Derfor er vi medlem af Miljøforum Fyn, som har fokus på netop dette. Én af vores spidskompetencer er separatkloakering. Separatkloakering betyder, at regnvand og kloakvand bliver adskilt i to forskellige ledninger.

​Ved separatkloakering bliver regn- og kloakvand ikke blandet sammen. Regnvandet siver i stedet ned til grundvandet eller bliver ført ud i naturen. På den måde bliver der ikke brugt unødvendige ressourcer på at rense det i forvejen rene regnvand. Separatkloakering er en foranstaltning til den miljøbevidste husejer. I nogle tilfælde kan separatkloakering også være et krav fra kommunen på den enkelte matrikel

Autoriseret kloakmester i Faaborg, Svendborg og Ringe

Arbejde med en kloak bør udføres af en autoriseret kloakmester for at sikre, at alle love og regler bliver overholdt. Alf Jensen A/S har dygtige og autoriserede kloakmestre, hvorfor du trygt kan vælge os til at udføre din kloakopgave.

Vi har det rigtige udstyr og al den ekspertise, der skal til for at:

 • etablere nye kloaksystemer
 • foretage reparationer
 • udbedre forsikringsskader
 • montere rottespær (vi er certificerede)
 • udføre en TV inspektion
 • rense kloakken
 • etablere separatkloakering
 • m.m.

Priser på kloakering og kloakservice

Du sidder måske med spørgsmålet ”hvad koster kloakering?” Og “hvad koster separatkloakering?” Det kan vi hos Alf Jensen A/S hjælpe dig med at få svar på.

​Du skal blot kontakte os, så kommer vi ud til dig. Her vil vi kigge på opgaven og høre, hvad du har i tankerne. Efterfølgende vil vi komme med et gratis og uforpligtende tilbud til dig.​

Kontakt en autoriseret kloakmester med kunder i Svendborg og Ringe m.fl.

Uanset om din opgave er privat eller erhvervsrelateret, er du velkommen til at kontakte os og få en snak om, hvad du ønsker hjælp til. Du kan kontakte os på tlf. 62 51 48 12.

Vi har kunder fra bl.a. Svendborg og Ringe på Sydfyn samt flere steder i Faaborg Midtfyn.

Vil du kontaktes?

Følg os på Facebook