phone Ring til os​

Kranudlejning og liftudlejning i Odense, Svendborg og resten af Fyn samt Langeland

Har du brug for et professionelt firma som tilbyder kranudlejning og liftudlejning på Langeland, Odense, Svendborg og resten af Fyn? Alf Jensen A/S er beliggende i Rudkøbing på Langeland, og vi tilbyder både kranudlejning og liftudlejning med- og uden mand på hele Fyn og Langeland, samt Tåsinge og Fåborg Midtfyn.

Ved kranudlejning udlejes en Pegasus krøje mobilkran med en rækkevidde på 18 meter.

Ved liftudlejning tilbyder vi en professionel Falck Smidth Edderkoppelift med en rækkevidde på 20 meter.

Til hvilke typer opgaver benyttes vores kranudlejning typisk?

Vi tilbyder både kranudlejning til erhverv og private samt offentlige institutioner. Dette kan lade sig gøre fordi, at du ikke nødvendigvis behøver at vide, hvordan en kran fungerer for at benytte os til kranudlejning – vi tilbyder nemlig også kranudlejning med mand. Det betyder, at du både lejer kranen og en af vores professionelle folk.

Håndværkere, entreprenører mm. som ved hvordan man bruger en kran, og kan tage ansvaret for, at den bliver brugt korrekt, kan naturligvis også kontakte os omkring vores kranudlejning.

Vores kran er som nævnt en Pegasus krøje mobilkran med en rækkevidde på op til 18 meter, og den er selvkørende.

Til hvilke typer opgaver benyttes vores liftudlejning typisk?

Alf Jensen A/S er et større entreprenørfirma på Langeland. Når vi selv benytter vores lift, er det typisk i forbindelse med større opgaver inden for tagarbejde, vinduesmontering mm., samt mindre reparationer og store hovedentrepriser.

Når liften benyttes i forbindelse med liftudlejning, er det primært til professionelle entreprenører, murere, tømrere mm. i Odense, Svendborg og resten af Fyn samt Langeland, men vi tilbyder også liftudlejning til private.

Liftudlejning benyttes typisk ved små og store vedligeholdelsesopgaver, hvor et stillads enten ikke kan betale sig at sætte op, eller hvor det ikke kan lade sig gøre at sætte et op.​

Ved liftudlejning fra Alf Jensen A/S lejer du som nævnt en edderkoppelift med en arbejdshøjde på 20 meter, og den transporteres på anhænger.

Kontakt Alf Jensen A/S i Rudkøbing på Langeland

​Hvis du ønsker at vide mere om vores kranudlejning eller liftudlejning, kan du kontakte os på tlf. 62 51 48 12 eller på mail her. Vi står gerne klar til at besvare eventuelle spørgsmål du måtte have, samt give et uforpligtende tilbud.

​Vi tilbyder kranudlejning og liftudlejning i Odense, Svendborg, Fåborg Midtfyn og resten af Fyn samt Langeland og Tåsinge

For et uforpligtende tilbud, indtast dit navn og nummer så ringer vi dig op

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg Alf Jensen A/S på Facebook

Følg os og få større indblik i vores hverdag